Hero Image
Back Button

Handle Eiendom

water-165219_1280Hva tilbyr Floridamegleren deg som kjøper av feriebolig i Florida?

Som lisensiert eiendomsmegler i Florida, vil FM bistå deg før, gjennom og etter kjøpsprosessen, på en ytterst profesjonell måte. Med flere års erfaring innen feriebolig markedet i Orlando/Disney, og boliger for kort tids utleiemarkedet, vil vi gi deg tips og råd om hvilken feriebolig som passer, med henhold til ditt budsjett og kriterier, samt anbefale deg de områdene som egner seg henhold til utleiemarkedet. De aller fleste som søker seg til Florida, ønsker å leie ut boligen ved siden av eget bruk, og derfor er det ekstremt viktig å ha en eiendomsmegler som man kan stole på 100%, og en som kun jobber for kundens interesse, og ikke andres.

Frederick Sundsten har flere års erfaring i feriebolig markedet i Orlando, Clearwater, og er spesialist på korttids feriebolig markedet. Han har bistått flere titalls Norske og Scandinaviske kunder, med å oppfylle feriedrømmen i Orlando/Clearwater. Ved å eteblere Floridamegleren i 2014, har han som mål å kunne tilby sine kunder en profesjonell og komplett meglertjeneste enten det er på salg og/eller utleie over hele Florida.

large-home-389271_1280Koster det å benytte seg av Floridameglerens tjenester ved Kjøp?

Floridamegleren’s eiendomsmegler tjenester ved kjøp er HELT GRATIS deg som kunde. En eiendomsmegler får alltid sin provisjon fra selger, og skal/bør ikke kreve ekstra betalt for tilleggstjenester. Dette gjelder også uavhengig av kjøpesum du ønsker å.

Hvordan foregår kjøpsprosessen?

informasjon, gå inn på KJØPERS GUIDE, for en full oversikt over hele prosessen. Vi er tilgjengelig 24t i døgnet.

Ta kontakt i dag, så starter vi jakten på feriedrømmen din!