Hero Image
Back Button

Generell Informasjon

view-from-plane-208503_1280FLY

Her er en oversikt over hvem som flyr fra Oslo til Orlando, og eller i Florida. Norwegian flyr nå direkte fra Oslo til både Orlando og Ft. Lauderdale, noe som har drastisk forenklet og forkortet Nordmenns reise over Atlanteren. Trykk på linkene for å komme direkte inn til de forskjellige flyselskapene.

NORWEGIAN KLM

SAS/ UNITED AIRLINES BRITISH AIRWAYS

ICELAND AIR LUFTHANSA

Eller

FINN SKYSCANNER

LEIEBIL

Leiebil finnes det mange forskjellige tilbydere av, og nå kan man stort sett velge ut bilen din på flyplassen, innefor prisrammen. Det man må huske på, er at prisen ofte ikke inkluderer forsikring på bilen under oppholdet. Så dobbeltsjekk dette før du/dere drar. En annen viktig ting, er når du møter opp med booking skjemaet ved skranken. Ekspeditøren vil nesten ALLTID, prøve å få deg til å oppgradere bilen, selv om du har valgt riktig bilklasse på forhånd. Dersom du ønsker å oppgradere bilen, så fint, men de aller fleste føler seg lurt i etterkant, da de leier en bil eller en bil med utstyr som de opprinnelig ikke trenger. Uansett, så er leiebil ganske så gunstig store deler av året. Her har du noen valgalternativer.

ACE RENT A CAR ECONOMY RENT A CAR

ADVANTAGE RENT A CAR ENTERPRISE RENT A CAR

ALAMO EUROPCAR

AVIS E-Z RENT A CAR

BUDGET FOX RENT A CAR

Eller..

HOLIDAY AUTOS

disney-252814_1920DISNEY

Opplev noe magisk på en av de mange fornøyelsesparkene i Orlando. Her har du en oversikt over tilgjengelige parker, der du og familien kan ha uendelig mye morro og spenning, under hele ferien om ønskelig.

SEAWORLD

DISNEY MAGIC KINGDOM

UNIVERSAL STUDIOS/PLEASURE ISLAND

EPCOT CENTER

HOLLYWOOD STUDIOS

LEGO LAND

ESPN WIDE WORLD OF SPORTS

ANIMAL KINGDOM

GATORLAND

BUSH GARDENS- TAMPA

VANNPARKER

Kast deg utfor vannskliene på en av disse fantastiske vann parkene!

AQUATICA

TYPHOON LAGOON

BLIZZARD BEACH

WET’N’WILD

Ellers ta deg en svømmetur med delfinene!

DISCOVERY COVE