Hero Image
Back Button

Investering

slide-1Langtidsutleie boliger

Det er mange gode muligheter innen eiendom i Florida, og en av disse er å handle en eiendom som trenger moderat oppusssing, men som du kan få til en spesiell god pris, enten det er gjennom bank salg eller short sale. Vi har samarbeid med gode “contractors”, altså entreprenører, som leverer raske, gode og ikke minst rimelige oppussingstjenester. Dette inkluderer alt innen oppussing, eller oppgradering på boligen din, som flislegging, malerarbeid, kjøkkeninredning, bytte av air condition m.m.

Ønsker du f.eks å handle en ren utleie eiendom med langsiktige leietakere, har vi mange spennende objekter i dette segmented. Det kan oppnås god yield på slike eiendommer, og du får en sikker inntektsstrøm, da ofte 1 eller 2 års leieavtaler inngås.

Næringseiendommer

Et annet spennende alternative, dersom du ønsker å investere i næringseiendom, er såkalte trippel NNN eiendommer. Dette er eiendommer, som ofte garanteres med lange, leiekontrakter, på 10-20 år, backet opp av garanti for store deler eller hele leieperioden. NNN betyr at leietaker også dekker alle kostnader for drift og vedlikehold av bygget, noe som gir en ytterligere sikkerhet for deg som eier av bygget. Disse avtalene inneholder ofte en fast leie økning, enten annenhvert år, hvert 5 år, eller hvert 10 år, som regel.

Ta kontakt for mer informasjon om investeringsmuligehetene, på eiendommer med lange, og sikre utleiekontrakter.

house-406969_1920 houses-416031_1280 interior-design-413718_1920