Hero Image
Back Button

Utleie Management

Det å leie ut ferieboligen din, mens du selv ikke benytter den, er en meget populær løsning for mange Nordmenn/Skandinaviere. Enten du ønsker å leie ut boligen på lang eller korttid, så er det en god måte å generere gode leieinntekter når du selv ikke benytter boligen.

Orlando er det mest kjente reisemålet i Florida, og hadde i 2014, hele 59 millioner besøkende turister, og er den mest tilreiste destinasjonen i USA. En stor del av turistene reiser gjerne som en familie, eller i en større gruppe, og således ønsker de et romslig sted å leie under oppholdet. Ved å leie en enebolig, eller townhouse/leilighet, får de både en større bolig der familien kan være samlet, men de får dette til en totalpris som ligger under prisen på flere hotelrom.

Trykket på korttids utleiemarkedet, vil fortsette å øke hvert år i sammenheng med turismen, men allikevel vil leiegjester være selektive når de velger ut boligen for sin ferie. Derfor er det meget viktig at du finner en eiendomsmegler som kjenner til både boligmarkedet og har kunnskap om de områdene/resortene som er mest ettertraktede, slik at du får den rette boligen for ditt budsjett, og som vil kunne gi den beste mulige leieinntekten i fremtiden.

Når du har vært rundt på visninger, og eventuellt har fått tilslaget på drømmeboligen, så vil ikke det automatisk tilsi at boligen vil leie ut godt. Da det er flere hundre management i og rundt Orlando området, er det fort gjort å velge feil samarbeidspartner. F.eks. Knytter du deg til et management som leier ut gjennom reisebyråer og/eller flyselskap, så er du allerede ille ute. Ja, de kan skryte av nesten hundre present utleie, men realiteten er at du sliter ut boligen raskt, og det kuttes over 50% av leieinntekten, ved at både reisebyrået/flyselskapene skal ha sine prosenter, og så tar managementet sin anndel. Og med en allerede redusert daglig leiepris, blir det svært lite igjen til deg som boligeier. Så vær obs på hvem du velger å benytte.

Det er mange faktorer som spiller inn når det vurderes daglig utleiepris på ferieboligen. Her er noen av disse, og hva vi anbefaler deg å legge vekt på:

  • Antall soverom
  • Basseng og/eller Boblebad
  • Innvendig og utvendig standard
  • God møblering
  • Beliggenhet
  • Felles fasiliteter på området
  • Gated security

Dette er viktige faktorer som vil påvirke hva du kan leie ut boligen din for, når du selv ikke benytter den.

Floridamegleren vil gå grundig igjennom disse punktene med deg, og vil velge ut eiendommer, som har de rette kriteriene for en god utleie, innenfor ditt budsjett. Vi vil også sette deg i kontakt med en av våre samarbeidspartnere som har 15 års erfaring på utleiemarkedet, og du vil fort finne ut av hvorfor de er en av de mest profesjonelle og beste managementene tilgjengelig.